Vakıflar Genel Müdürlüğü Burs Başvuruları Başladı

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan burs başvuruları bu gün başladı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Burs Başvuruları Başladı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi okullarda okuyan öğrenciler için verilen Vakıflar Genel Müdürlüğü bursları için başvurular başladı. 

Genel Müdürlük web sayfası vgm.gov.tr adresi üzerinden alınacak burs başvuruları için sistem 28 Ekim tarihine kadar açık olacak. Bu süreç sonrasında Vakıflar Genel Müdürlüğü Eğitim Yardımı Değerlendirme Kriterleri isimli mevzuat gereğince burs verilecek öğrenciler seçilecek.

Bu yıl belirlenen burs miktarını açıklayan Genel Müdürlük ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki öğrencilere ayda 60 TL burs vereceklerini açıkladı. Öğrenciler yılın 9 ayı bu bursu alabilecek.

Burstan yararlanmak için herhangi bir kamu kurumundan başvuru sahibinin ya da kardeşinin karşılıksız burs almaması gerekiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.