Uşak'ta kar tatili var mı?

Ülkede etkisini sürdüren kar yağışı sonrasında kar tatili haberleri arka arkaya geliyor. Uşak'ta etkisini sürdüren kar yağışı sonrasında 21 Ocak Perşembe kar tatili olacak mı ? Uşak Valiliğinden açıklama geldi.

Uşak'ta kar tatili var mı?
21 Ocak 2016 Perşembe 00:01

Akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı sonrasında 21 Ocak 2016 Perşembe günü 'eğitim ve öğretime ara verilecek mi?' sorusu ortaya çıkmıştı. Kentte tatil olup olmadığı ile ilgili açıklama Uşak Valiliğinden geldi. 

Uşak Valiliği kentte görülen kar yağışı sonrasında yazılı açıklama yaptı. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı sebebiyle 21 Ocak Perşembe günü eğitime ara verildiğini duyurdu. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel, kalp ve böbrek yetmezliği hastalığı olanlar, kanser ve kronik hastalığı olanların da idari izinli sayıldığı açıklandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.