Tekirdağ'da yarın okullar tatil mi?

Tekirdağ'da okullar tatil mi?Tekirdağ'da 19 Ocak Salı günü okullar tatil olacak mı? Tekirdağ Valiliğinden kar tatili açıklaması

Tekirdağ'da yarın okullar tatil mi?
18 Ocak 2016 Pazartesi 22:43

Tekirdağ'da etkisini sürdüren youğn kar yağışı sonrası okullar tatil edildi. Tekirdağ Valiliği yaptığı yazılı açıklamada, il genelinde görülen kar yağışı, buzlanma ve soğuk hava nedeniyle 19 Ocak Salı günü ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini duyurdu.  

Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

''İlimizde kar yağışı, soğuk hava ve buzlanma nedeniyle tüm Resmi-Özel İlk ve orta dereceli okullarda 19 Ocak 2016 Salı günü 1 (bir) gün süreyle eğitim-öğretime ara verilmiştir.Olumsuz hava şartları nedeniyle İlimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelimizin  19 Ocak 2016 Salı günü 1 (bir) gün süreyle idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir.

 Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.