Ortaöğretim Kurumuna yerleşemeyen öğrenciler ne yapacak? MEB'den yerleşemeyenler ile ilgili resmi yazı

MEB, Ortaöğretim kurumlarına yerleşemeyen öğrencilerin boş kontenjanlar doğrultusunda tercih yapabileceklerini belirtti. Peki örgün liselere yerleşemeyen öğrenciler başvurularını nereye yapacak? AÖL kayıt sürelerinin de uzatıldığı belirtilen resmi yazı haberimizde. İşte Ortaöğretime Yerleşemeyen Öğrencileri ilgilendiren detaylar sayfamızda.

Ortaöğretim Kurumuna yerleşemeyen öğrenciler ne yapacak? MEB'den yerleşemeyenler ile ilgili resmi yazı
29 Eylül 2016 Perşembe 11:17

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2016 Temel Eğitimden Ortaöğretim Geçiş Sistemi sonucuna göre hiçbir okula yerleşemeyen ve ortaöğretimde okumak isteyen öğrenciler ile ilgili  resmi yazıyı İl MEM'lere gönderdi. Göderilen 26.09.2016 tarih ve 1080995 sayılı yazıda, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü,, Ortaöğretime Yerleşemeyen Öğrencilerden örgün eğtime devam etmek isteyen öğrencilerin boş kontenjanlar doğrultusunda kurumlara yerleşeceği belirtildi. 

Ortaöğretim kurumlarına yerleşemeyen öğrenciler 30 Eylül 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları halinde il/ilçe  öğrenci yerleştirme  işlemlerinin yapılacağı belirtildi. İşte MEB tarafından İL MEM'lere gönderilen yazı;


Etiketler; #meb
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.