Okullarda dağıtılmayan eksik kitapların isim listesi

Okullardaki eksik kitaplar ne zaman dağıtılacak? MEB Bakanı İsmet Yılmaz, kitapların dağıtımı ile ilgili önemli açıklamada bulundu. 9, 10, 11 ve 12. sınıf okullarda dağıtılmayan eksik 58 kitabın listesine ve isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Okullarda dağıtılmayan eksik kitapların isim listesi
25 Ekim 2016 Salı 17:24

Milii Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından okullarda dağıtılması durdurulan kitap listeleri önceden açıklanmıştı. MEB'in ücretsiz ders kitapları dağıtımı konulu resmi yazısında ders kitaplarının FETÖ darbe girişimi sonrasında yeniden incelemeler yapıldığı ve incelemeler sonrasında düzenlenecek ve dağıtılmayacak kitapların listesini açıklamıştı. Peki okullarda hangi kitaplar dağıtılmadı? MEB dağıtılmayan kitapları ne zaman dağıtmaya başlayacak? Konu ile ilgili detaylar haberimizde.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eksik kitapların ne zaman dağıtılacağı ile ilgili gazetecilerin sorusuna cevap verdi. Yılmaz, "Eksik kitaplar bu ay sonunda öğrencilerde olacak" açıklamasını yapmıştı. MEB Bakanı İsmet Yılmaz'ın konu ile ilgili tam açıklamasına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

İsmet Yılmaz'ın açıklaması için TIKLAYINIZ

Okullarda dağıtılmayan eksik kitaplar şu şekilde;


9 Sınıflar

Edebiyat
Biyoloji
Kuran o kerim

10.Sınıf

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

Diksiyon ve Hitabet

11.Sınıf

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

İngilizce

Demokrasi ve İnsan hakları

12. Sınıf

İngilizce 

Coğrafya

Çağdaş Türk Tarihi

MEB tarafından dağıtımı durdurulan kitapların listesi için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.