Okul pansiyonlarında yeni bir dönem başlıyor

2016-2017 eğitim öğretim yılı ikinci yarıyılından başlamak üzere, il/ilçe millî eğitim müdürlükleri tarafından oluşturulacak izleme değerlendirme ekiplerince MEB'e bağlı resmî okul pansiyonları yılda en az iki defa ziyaret edilecek ve elektronik ortamda “Öğrenci Pansiyonu İzleme Değerlendirme Formu” doldurulacaktır.

Okul pansiyonlarında yeni bir dönem başlıyor
24 Şubat 2017 Cuma 16:24

Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Resmî Okullarda Yatılılık, Bursluluk, Sosyal Yardımlar ve Okul Pansiyonları Yönetmeliği hükümlerine göre MEB'e bağlı resmî okul pansiyonlarında, hizmet kalitesinin ve verimliliğin arttırılmasına yönelik “Öğrenci Pansiyonu İzleme Değerlendirme Formu” hazırlanarak e-Okul  sisteminde bulunan Bakanlık/MEM işlemleri altında e-Pansiyon modülü üzerinde 17 Şubat 2017 tarihi itibariyle hizmete sunulmuştur.

2016-2017 eğitim öğretim yılı ikinci yarıyılından başlamak üzere, il/ilçe millî eğitim müdürlükleri tarafından oluşturulacak izleme değerlendirme ekiplerince Bakanlığımıza bağlı resmî okul pansiyonları yılda en az iki defa ziyaret edilecek ve elektronik ortamda “Öğrenci Pansiyonu İzleme Değerlendirme Formu” doldurulacaktır.

“Öğrenci Pansiyonu İzleme Değerlendirme Formu”nda pansiyon genel bilgileri, ortak kullanım alanları, idari işler başlıkları altında 60 soru cevaplandırılacak ve sisteme işlenecektir. Böylece resmî okul pansiyonlarının “Öğrenci Pansiyonu İzleme Değerlendirme Formu”ndaki sorulara verilen cevaplar üzerinden puan değerlerine göre performansı ölçülebilecektir. Bu değerlendirmeler neticesinde pansiyon hizmet kalitesinin arttırılması ve görülen eksikliklerin bir an önce giderilmesi hedeflenmektedir.

Resmi yazı için TIKLAYINIZ.
Pansiyon İzleme Değerlendirme Formu için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet - 9 ay önce
Küçükçekmece Maltepe en etkili yolu ulaşıma açıldı Emitt fuarında