Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları Modülü

MEB, Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları Modülünün öğrenci ve veliler için veri girişine açıldığını duyurdu. Öğrenci ve veliler bu modül ile okul değerlendirmesini yapabilecek.

Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları Modülü
28 Mart 2017 Salı 19:59

MEB, resmi internet adresi üzerinden yaptığı duyuru ile, 2016/2017 Eğitim-Öğretim yılında resmi okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul ve ortaokulların değerlendirilmesini sağlayacak “Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları Modülü” veri girişlerine açıldığını belirtti.

“Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları” (Kurum Standartları) modülü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrenci ve velilerin değerlendirme yapmaları için açıldı. Modüle, veliler Veli TC Kimlik No ve Öğrenci No ile, öğrenciler ise Öğrenci TC Kimlik No ve Öğrenci No ile giriş yapacak.

Veli /Öğrenciler olarak kurumunuzu değerlendirmek için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.