Ödüllü “15 Temmuz ve Şehitler“ konulu fotoğraf yarışması

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce düzenlenen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Kadraj Fotoğraf Yarışmasının bu yıl ki konusu, “15 Temmuz ve Şehitler“ olarak belirlendi.

Ödüllü “15 Temmuz ve Şehitler“ konulu fotoğraf yarışması
26 Ağustos 2016 Cuma 17:05

Dünyanın en büyük içerik portallarından biri olan EBA´da, eğitim ortamlarını zenginleştiren e-içeriklerin, öğrenim yönetim sisteminin yanında, öğrencilerinin ve öğretmenlerin araştırmacı, entelektüel, merak sahibi, yenilikçi ve ekip çalışması yapabilecek niteliklerini ortaya çıkarmak için fotoğraf, karikatür, kısa film, belgesel ve fen deneyleri alanlarında yarışmalar düzenleniyor.

Bu yıl 4´üncüsü düzenlenen EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması, "öğretmen" ve "öğrenci" olmak üzere 2 kategoride gerçekleşecek. Teması, "15 Temmuz ve Şehitler" olarak belirlenen yarışmanın "öğretmen" kategorisi, Türkiye genelinde Bakanlığa bağlı tüm resmi ve özel okul öğretmenlerini kapsıyor. "Öğrenci" kategorisi kapsamında ise Türkiye genelindeki tüm resmi ve özel okullarda eğitim gören ortaokul ve lise öğrencileri yarışmaya katılabilecek.
 
Kategorilerinde 10 öğretmen ve 10 öğrenciye 2 bin lira değerinde "başarı ödülü", bir öğretmen ve bir öğrenciye ise 2 bin lira değerinde "Şehit Ömer Halisdemir İlk Kurşun Özel Ödülü" verilecek. 1 Eylül-31 Aralık 2016 tarihlerindeki yarışmaya katılmak isteyen adaylar, detaylı bilgiyi "www.eba.gov.tr"adresinden öğrenebilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.