Meslek Liselerine Sektörel Destek

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı meslek liseleri için sektörel çalışmalar yaptıklarını ve firmalardan destek aldıklarını söyledi.

Meslek Liselerine Sektörel Destek
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı Eskişehir'de gerçekleşen bir törende meslek liselerindeki duruma değindi. Bakan Avcı 'Yetkin İş Gücünün Keşfedilerek İstihdamın Artırılması Projesi' kapsamında staj yapacak öğrenciler için düzenlenen törende meslek liselerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Prof. Dr. Nabi Avcı yaptığı konuşmada meslek liselerinin sektörel işbirliğinin arttırılması için çalıştıklarını, bu kapsamda sektör ihtiyaçlarının belirlenmesi için firmalarla çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Bakan Avcı bütçedeki en büyük payın MEB tarafından alındığını söyleyerek, bu payın da önemli bir kısmının meslek liselerine aktarıldığını söyledi. Ayrıca Bakan tarafından bu konuda çeşitli istatistikler de verildi.

Bakan Avcı konuşmasını ‘Yetkin İş Gücünün Keşfedilerek İstihdamın Artırılması Projesi' kapsamında yapılan çalışmaların önemine değinerek sonlandırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.