KHK'yla Yükseköğretime yerleştirilen öğrencilerinin özel öğrencilik başvuruları uzatıldı

667 karar sayılı KHK ile İstanbul'daki yükseköğretim kurumlarına yerleştirilen öğrencilerinin özel öğrencilik başvuru süresi uzatıldı.

KHK'yla Yükseköğretime yerleştirilen öğrencilerinin özel öğrencilik başvuruları uzatıldı
29 Eylül 2016 Perşembe 12:40

İstanbul Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada 667 karar sayılı KHK ile yükseköğretime yerleştirilen öğrencilerinin özel öğrencilik başvuru süresinin uzatıldığı duyuruldu. Süre 30 Eylül 2016 tarihine kadar uzatıldı. ÖSYM'nin KHK ile İstanbul'a yerleştirdiği öğrencilerin hepsi uzatılan süre içerisinde başvuru yapabilecek.

İstanbul Üniversitesinin yazılı açıklaması:

"667 Karar Sayılı KHK Uyarınca Yükseköğretim Kurumlarına Yerleştirilen Öğrencilerinin Özel Öğrencilik Başvuru Süresi Uzatıldı.

667 Karar Sayılı KHK Uyarınca Yükseköğretim Kurumlarına Yerleştirilen Öğrencilerinin Özel Öğrencilik Başvuruları 30.09.2016 Cuma 23:59 ‘a kadar uzatılmıştır.

Tercih yapacak öğrencilere; 09:00-17:00 saatleri arasında telefon ve e-mail ile destek verilebilmektedir.

ÖSYM tarafından İstanbul iline yerleştirilen öğrenciler de Özel Öğrenci Başvurusu yapabilecektir.
İstanbul ilinde bir üniversiteye yerleştirilen öğrencilerden İstanbul Anadolu Yakası’nda ikamet edenler, İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan üniversiteleri, İstanbul Avrupa Yakası’nda ikamet edenler İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan üniversiteleri tercih yapabilir.
Öğrenci tercihine yerleştirilse bile, kesin kayıt sırasında yanlış beyanda bulunduğunun anlaşılması durumda özel öğrencilik hakkını kaybedecek ve ÖSYM tarafından yerleştirilen üniversitede eğitime devam edecektir.

Özel Öğrenci başvurunuzu http://basvuru.istanbul.edu.tr adresinden “667 KHK Kapsamında Özel Öğrenci” modülüne girerek yapabilirsiniz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.