İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitime 1 gün ara verildi

Ankara'da gerçekleşen hain bombalı saldırı sonrası ulusal yas ilan edilmesi sebebiyle, İstanbul Teknik Üniversitesi eğitime 12.10.2015 pazartesi günü ara verdiğini açıkladı.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitime 1 gün ara verildi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ankara'da 10.10.2015 tarihinde tren garı kavşağında gerçekleşen hain bombalı saldırı sonrası ülke genelinde ulusal yas ilan edilmesi sebebiyle, İstanbul Teknik Üniversitesi eğitime 12.10.2015 Pazartesi günü ara verdiğini açıkladı.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörlüğü resmi internet sayfası üzerinden konu ile ilgili bir duyuru yayımladı.Yayımlanan duyuruda; "Ülkemizin bütünlüğünü bozmayı amaçlayan menfur terör saldırıları sonucunda çok sayıda vatandaşımız ile birlikte, İTÜ ailesinin bir ferdi olan öğrencimiz Güney Doğan'ın da hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ülkemizin ulusal yasını paylaşıyor ve 12 Ekim 2015 tarihinde Üniversitemizde eğitime 1 gün ara veriyoruz." açıklaması yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.