'İmam Hatip Ortaokullarına büyük talep var'

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı okul açılışlarında konuştu. Bakan Avcı eğitimde sessiz devrim yaşandığını söyledi.

'İmam Hatip Ortaokullarına büyük talep var'
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr Nabi Avcı Ümraniye'de Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ve Celalettin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu'nun açılış törenleri dolayısıyla yaptığı konuşmada eğitimde sessiz devrim yaşandığını söyledi.

Yabancıların Türkiye'de yaşanan sürece "sessiz devrim" adını verdiklerini ve bu sessiz devrimin en çok eğitimde olduğunu söyleyen Avcı, milletin istekleri doğrultusunda çalıştıklarını ifade etti. 

Bakan Avcı'ya eşlik eden İstanbul Valisi Vasap Şahin ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da törende birer konuşma yaptı. 

Törende konuşan vali İstanbul'un eğitim sorununun bir çok ülkede yaşanan eğitim sorununa denk olduğunu belirterek bunun üstesinden geldiklerini ifade etti. Ümraniye Belediye Başkanı ise yaptığı konuşmada imam hatip ortaokullarına büyük talep olduğunu söyledi. 

Törene çeşitli bürokratlar, AKP milletvekilleri, veliler ve öğrenciler katıldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.