Hangi illerde okullar tatil edildi? 4 Ocak 2017 Çarşamba

Kar yağışı ve buzlanma yurdu etkisi altına aldı. Yurdun birçok yerinde görülen etkili kar yağışı eğitime engel oluyor. Peki okullar tatil mi? Konya, Ankara, İstanbul, Karaman, Niğde, Eskişehir'de okullar tatil mi?

Hangi illerde okullar tatil edildi? 4 Ocak 2017 Çarşamba
03 Ocak 2017 Salı 20:11

Meteorolojiden alınan verilere göre bazı illerimizde etkili kar yağışı ve don olayı bekleniyor. Yüzbinlerce öğrenci ise okullarının tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Meteoroloji'den gelen son dakika bilgilerine göre; bu gün etkisini kaybeden kar yağışı İstanbul ve Ankara'ya yeniden geliyor. İstanbul'da Cuma gecesi ve Cumartesi, Ankara'da da Cumartesi günü kar bekleniyor. Peki Ankara'da okullar tatil edilecek mi?

Ankara Valisi Ercan Topaca öğrencilerin sosyal medyadan tail istemeleri üzerine açıklamada bulunarak bugün okulların tatil olmayacağını belirtmişti.

Topaca sosyal medyadan yaptığı açıklamada öğrencilere şu şekilde seslenmişti;



Son 14 yılın en yoğun kar yağışını alan Konya'da da, şehir merkezinde kar kalınlığı 37 santimetreyi buldu. Yoğun şekilde devam eden kar yağışı sonrası kent beyaza bürünürken, dün akşam saatlerinde kar yağışının etkili olmasıyla okullar tatil edilmişti. Peki okullar bugün de tatil edilecek mi?

Kar tatili ile ilgili MEB ve Valiliklerden henüz bir açıklama yapılmadı. Açıklamalar yapıldığında anında haberimizden öğrenebileceksiniz.







 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ilgın yazar - 7 yıl önce
Ya vali amca bey
Avatar
Meryem - 7 yıl önce
Bence herkes okuluna gitsin o zamn yozgatta tatil olsun
Avatar
melek - 7 yıl önce
Adamın dibi vali amca bey sen bir harikasın
Avatar
deniz - 7 yıl önce
Vali amca yarin okullari tatil et istanbulda kar geliyo sicacik odanda nasil odurursun burda kar yagirken
Avatar
Halit - 7 yıl önce
Vali amca kutahyanin okullarında bi tatil et yav nolurica