Hangi illerde okullar tatil edildi? 26 Aralık Pazartesi tatil olan iller

Yarın okul var mı? Yurdu etkisi altına alan kar yağışları nedeniyle eğitime bazı illerde ara verildi. Hangi illerde eğitime ara verildi? Konya, Hakkari, Van, Muş, Erzincan, Kars, Iğdır, Elazığ ve Erzurum'da yarın okullar tatil mi? Kar tatili ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Hangi illerde okullar tatil edildi? 26 Aralık Pazartesi tatil olan iller
25 Aralık 2016 Pazar 22:10

İllerde süren olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı illerde okullar tatil edilmeye devam ediyor. Kar yağışı yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına aldı. Yurtta etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı illerde eğitime ara verildi. Hangi illerde eğitime ara verildi? Konya'da kar yağışı etkisini sürdürüyor.  İşte kar tatili yapan iller...

Kar yağışının etkisiyle, yurdun birçok yerinde 26 aralık 2016 Pazartesi günü okullar tatil edildi. Okul tatili olan illere haberimizden ulaşabilirsiniz. Haberimiz sürekli güncellenecektir. 

KARAMAN

Çarşamba gününde bu yana aralıklarla etkili olan kar yağışı nedeniyle Karaman Valisi Süleyman Tapsız, belediye ekiplerinin karla verdiği mücadeleye rağmen okulların tatil edilmesine karar verdiklerini açıkladı.

İşte Vali Tapsız'ın açıklaması:

"156 köyümüzün 120'sinin yolları açıldı, 36 köyümüzün yol açma çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kar yağışından dolayı 2 gün okullarımızı tatil ettik. Yarın da Meteorolojiden aldığımız bilgilere göre, 15 santimetre kar yağışı bekleniyor. Beklenen kar yağışı nedeniyle yarın da okulları tatil ettik. Okul yollarının açılması için yarın özel bir çalışma yapılacak. Ümit ediyoruz ki salı, çarşamba ve perşembe eğitime devam edilir. Fakat cuma günü 25 santim üzeri bir kar yağışı bekleniyor. Biz ekipler olarak en iyisini yapma gayreti içindeyiz. "

HAKKARİ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde de yoğun kar yağışı nedeniyle 26 Aralık Pazartesi günü okullar tatil edildi.

AĞRI

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimizde devam eden kar yağışı nedeniyle İlimiz Merkezi ile Patnos ve Eleşkirt İlçelerindeki köy okulları ve taşıma sistemli eğitim veren okullar 26 Aralık 2016 (Pazartesi) tarihinde 1 gün süre ile tatil edilmiştir" denildi

IĞDIR

Iğdır İL MEM tarafınday yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle Kervansaray İlk ve Ortaokulu, Alibeyköy, Güngörmez, Mezra, Taşlıca, Pınarbaşı, Kızılkule, Harmandöven okullarımız 26/12/2016 Pazartesi 1 gün tatil edilmiştir." denildi. 

BİTLİS

Olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ve merkeze bağlı köy okullarında 26.12.2016 günü eğitime (1) gün süre ile ara verilmiştir. Basına ve kamuoyuna duyurulur.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasret - 7 yıl önce
Çok güzel bence
Avatar
Nilay - 7 yıl önce
Elazığ'da okullar tatil mi
Avatar
Ruveyda - 7 yıl önce
Konya da okullar tatil mi?
ne olur söyleyin