Hacettepe'den, kapatılan okul öğrencileri için kayıt işlemleri duyurusu

Hacettepe Üniversitesi, 667 Karar Sayılı KHK Uyarınca kapatılan Yükseköğretim kurumlarından Üniversitemize yerleşen/gelen öğrencilerin kayıt işlemleri hakkında bir duyuru yayımladı.

Hacettepe'den, kapatılan okul öğrencileri için kayıt işlemleri duyurusu
24 Eylül 2016 Cumartesi 18:36

Hacettepe Üniversitesi, 667 Karar Sayılı KHK Uyarınca kapatılan Yükseköğretim kurumlarından Üniversitemize yerleşen/gelen öğrencilerin kayıt işlemleri hakkında bir duyuru yayımladı.Duyuruya göre 667 Karar Sayılı KHK Uyarınca kapatılan Yükseköğretim kurumlarından ÖSYM tarafından yapılan yerleştirme ile Hacettepe Üniversitesi’ne yerleştirilen öğrencilerin on-line kayıtları 26 Eylül 2016 tarihinde başlayacaktır.İşte o duyurunun detayları haberimizde;

''ÖSYM Tarafından Yerleştirilenler:

667 Karar Sayılı KHK Uyarınca kapatılanYükseköğretim kurumlarından ÖSYM tarafından yapılan yerleştirme ile Hacettepe Üniversitesi’ne yerleştirilen öğrencilerin Üniversitemize kayıtları 26-28 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıt işlemleri Daire Başkanlığımız web sayfasından veya e-devlet üzerinden online olarak gerçekleştirilebilecektir.

Web sayfamız üzerinden yapılacak online kayıt işlem adımları bu sayfadan duyurulacaktır.


Özel Öğrenci Olarak Gelenler :

667 Karar Sayılı KHK Uyarınca kapatılan Yükseköğretim kurumlarından Hacettepe Üniversitesi’ne ÖZEL ÖĞRENCİ olarak gelen öğrencilerin Üniversitemize kayıtları 26-29 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrencilerin, kayıt işlemleri için Daire Başkanlığımız bankolarına (Sıhhiye/Beytepe Yerleşkeleri) başvurmaları gerekmektedir.''


Duyuruyu görmek için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.