Etimesgut'tan "Nasıl bir birey yetiştirmeliyiz?" hamlesi

Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü "Nasıl bir birey yetiştirmeliyiz?" konulu seminer düzenledi.

Etimesgut'tan "Nasıl bir birey yetiştirmeliyiz?" hamlesi
13 Kasım 2015 Cuma 11:03

Etimesgut ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Nasıl Bir Birey Yetiştirmeliyiz?” projesi kapsamında, okul yöneticilerinin birbiri ile deneyimlerinin paylaşılarak bilgilerinin arttırılması, kurumlar arası iletişimin sağlanması amacı ile “Eğitim Yönetimi” semineri düzenlendi. Seminerde; “imaj-örgüt kültürü” , “örgütsel iletişim”, “çatışma kültürü”, “problem çözme teknikleri” , “süreç yönetimi” , “insan kaynakları yönetimi” , “kriz stres yönetimi” , “zaman yönetimi, MEB teşkilat yapısı”, “toplantı yönetimi ve karar verme” konulu 9 ana başlıkta tartışmalar yürütüldü. 



Düzenlenen seminer ve etkinlikler 1 haftaya yayılırken eğitimciler 4 grup halinde programlara katıldı. İki hafta süre boyunca düzenlenen grup ve atölye çalışmaları kapsamında verilen eğitimlere her düzeydeki okullardan müdürler katıldı. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki eğitimlere katılan 100 müdür, eğitim boyunca birey yetiştirmenin ayrıntıları konusunda bilgilendirildi.

Sunumlara eğitimci olarak katılan Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm ve 6 okuldan eğitimciler seminerlerde müdürlere önemli bilgiler aktardı. Konuyla ilgili uzun süren bir emeğin ürünü olan seminer ve eğitimlere önümüzdeki dönemlerde de devam edileceği öğrenildi. 

Eğitime katılan okul müdürleri kapsayıcı ve eğitici faaliyetin aynı zamanda eğlenceli bir ortamda geçtiğini, seminer ve atölyelerden önemli tecrübeleri edindiklerini ifade etti.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Keramettin Ulusoy - 8 yıl önce
Nasıl bir birey konusu her asırda tartışılan konudur. Her nesil bir üst neslin kayıp olduğunu söyler biz nesillerin kayıp değil kazanç olmasını istiyor ve bekliyoruz. Bu konuda adımlarını sıklaştıran Etimesgut Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm'ü tebrik ediyorum
Avatar
murtaza - 8 yıl önce
Başarı başarı getirsin. Yıllardır proje üretmeyen müdürlerden sonra alışılmadık bir müdür. Tebrikler
Avatar
Mustafa - 8 yıl önce
Ben katilmadim ama cok faydali bir seminer oldugunu düşünüyorum.Bu seminrrlerin m7dür yardımc8larınada yapilmasını istiyoruz.
Avatar
Şenol - 8 yıl önce
Tebrik ediyorum.Darısı tüm ilcelerimize olur. Müdürümüzün farkı .
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Ne kadar garip uzun zamandır eğitimci birinin eğitimle ilgili önemli bir çalışmasına denk geliyoruz.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Bu tür çalışmalara oldukça fazla yer verilmeli. Ak Parti'nin Sağlık ve Ulaştırmada yaptığı başarı eğitimde de olmalı. Bu konuda eğitimciler biraz gayret sarf etmeli.
Avatar
hale ulusoy - 8 yıl önce
vatanına milletine faydalı bireyler yetiştirmek üzere kolay gelsin