En Komik Karne Günü Capsleri

En komik ve eğlenceli karne capsleri merak ediliyor. Milyonlarca öğrenci karnelerini aldı. Bu günde tıklanma rekoru kıran ve komik karne capsleri paylaşılıyor. Kamu Saati olarak en komik karne günü capslerini sizler için derledik.

En Komik Karne Günü Capsleri
09 Haziran 2017 Cuma 11:55

Milyonlarca öğrenci bugün yaz tatiline girdi. Gülderen en komik karne günü capsleri, öğrenciler tarafından paylaşılıyor. Okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullarda okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci, bugün karne alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girecek. İşte sosyal medyada paylaşım rekorları kıran karne capsleri haberimizde. 

Milyonalrca öğrenci bugün karnelerini aldı ve uzun sürecek tatile adım attılar. Elbette karneler veliler tarafından merak ediliyor. Kamu saati olarak en komik, paylaşım rekoru kıran karne günü capslerini sizler için derledik. 

En Komik Karne Capslerini Görünütlemek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.