'Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri'nde saha ziyaretine kalan kurumlar

2016-2017 eğitim ve öğretim yılında 5.si düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" kapsamında saha ziyaretine kalma başarısı gösteren kurumların listesi açıklandı.

'Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri'nde saha ziyaretine kalan kurumlar
15 Mayıs 2017 Pazartesi 17:23

MEB'in resmi internet sayfasında "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" kapsamında saha ziyaretine kalan kurumların listesi açıklandı. Eğitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacı ile ile devam ettirilen ödüle 3357 başvuru yapılmıştı.

Ödül başvuru raporlarının değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından saha ziyaretine kalmayı hak kazanan kurumların listesi de yayınlandı.

Listede yer alan kurumlara 22-26 Mayıs 2017 tarihlerinde Bakanlık değerlendiricileri tarafından saha ziyaretleri gerçekleştirilerek çalışmalar yerinde incelenecektir.

Saha ziyaretine kalan kurumların listesi için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.