Edirne ve Trakya Üniversitesinde okullar tatil mi?

Edirne'de okullar tatil edildi mi? 9 Ocak 2017 Pazartesi günü Trakya Üniversitesi ve Edirne'de okullar tatil olacak mı? Rektör Erhan Tabakoğlu ve Valilikten kar tatili açıklaması haberimizde.

Edirne ve Trakya Üniversitesinde okullar tatil mi?
08 Ocak 2017 Pazar 20:35

Yurdun batısını etkisi altına alan kar, eğitime engel oluyor. Edirne'de yoğun kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verildi. Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada okulların 1 gün süreyle tatil olduğu belirtildi. Trakya Üniversitesi'nde okullar tatil olacak mı? Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'ndan kar tatili açıklaması haberimizde. 

Edirne'de okullar tatil 

Edirne Valiliği’nde yapılan yazılı açıklamada, “9 Ocak 2017 Pazartesi günü Edirne ili merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm özel/resmi okullar ve kurumlar, kar/buzlanma nedeniyle 1 gün tatil edilmiştir. Ayrıca kamu çalışanı engelli ve hamile personel 9 Ocak 2017 Pazartesi günü 1 gün idari izinli sayılacaktır." denildi.

Trakya Üniversitesi'nde okullar tatil mi?

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise üniversite öğrencilerinin merakla beklediği kar tatili haberini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Tabakoğlu, "Sevgili öğrencilerim Üniversite yönetim kurulu her yönüyle değerlendirerek yarın okullara devam kararı almıştır. Sınavı olanlara başarılar" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.