Bursa ve Eskişehir'de okullar tatil mi? 30 Aralık 2016 valilik kar tatili açıklaması

Kar yağışı yoğun bir şekilde devam ediyor. Peki Eskişehir ve Bursa'da yarın okullar tatil mi? MEB ve Valilik açıklamaları yapıldı mı? Birçok ile eğitime ara verildi. Bursa ve Eskişehir kar tatili ile ilgili detaylar haberimizde.

Bursa ve Eskişehir'de  okullar tatil mi? 30 Aralık 2016 valilik kar tatili açıklaması
29 Aralık 2016 Perşembe 23:30

Kar yağışı tüm yurtta etkisini sürdüyor. Bursa ve Eskişehir'de kar yağışı devam ederken, öğrenciler okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. 2 güzide şehrimizde 30 Aralık 2016 Cuma günü okullar tatil edildi mi? Kar tatili ile ilgili Valilik ve Milli Eğitim'den açıklama bekleniyor. Bursa, Eskişehir hava durumlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Bursa Hava Durumu

Bursa'da yarın hava kar yağışlı olacak. İl genelinde en düşük sıcaklık -2 olurken, en yüksek sıcaklık 1 derece tahmin ediliyor. 




Eskişehir Hava Durumu

Eskişehir'de yarın kar yağışı görülüyor. Meteoroloji'den alınan verilere göre il geneli yarın kar yağışının etkisinde olacak. İl merkezinde en düşük sıcaklık -3 olurken, en yüksek sıcaklığın 0 derece olması bekleniyor. 



Okullar Tatil Olacak mı?
 

Bursa Valiliği kötü hava koşulları nedeniyle Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli ilçelerinde bulunan ilk, orta öğretim okullarda eğitime yarın ara verdi.

Yurdu etkisi altına alan kötü hava koşulları Bursa’da yaşamı olumsuz etkiliyor. Valilik, kar ve tipinin etkili olduğu dağ ilçesi olarak bilinen Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli’de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verdi. Yetkililer, kötü hava koşullarının devam etmesi halinde diğer ilçeler hakkında da karar vereceklerini kaydettiler.

Eskişehir

Eskişehir'de, yarın ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

Eskişehir Valiliğinden yapılan açıklamada, önceki günden itibaren kentte etkili olan kar yağışı ve kötü hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda 30 Aralık Cuma eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, kent genelinde kurum ve kuruluşlarda görev yapan engelli ve hamile personelin aynı gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
buse kıpık - 7 yıl önce
ben eskişehir de öğrenciyim hem hava çok soğuk yerler hep buz hem galiba bu gece duyduğuma göre kar yağacakmış ,otoüsle gelen arkadaşlarımız ın servisleri nin bazılaında zincir kar lastiği vs. yok ya kaysalar Allah korusun ya bi sakatlık çıksa ne olacak lütfen yarın yani 30 aralık cuma eskişehir tatil olsun
Avatar
Buse - 7 yıl önce
Bence yollar o kadar kötü değil tatil olmasin
Avatar
Hüsnü - 7 yıl önce
Gündoğduda çok kar var ulaşım aksıyor örenciler ne yapcak
Avatar
Oğuz Kaan Demir - 7 yıl önce
Bursa'da şuan yoğun kar yağışı var. Bursa'da yollar buz ve kar . Bence Bursa'da da kar tatili yapılsın .
Avatar
Müzeyyen - 7 yıl önce
Bencede tatil olsun yaya olarak gidenler de buzda kayıp tehlike altında olabilir ancak zinciri olmayan servis arçlarıyla gelen öğrenciler için çok büyük tehlike tatil olmalı
Avatar
Murat - 7 yıl önce
Bursada tatil yapılmalı yollar buz ve kar kaplı eğer eğitime ara verilirse araç sayısı azalır ve can kaybı yaşanmaz