BİLSEM'lere aday gösterilen öğrenciler açıklandı

BİLSEM'e aday gösterilen ve aday gösterildikleri yetenek alanları MEB tarafından açıklandı. MEB Bilsem aday öğrenci sonuçları ile ilgili detaylar kamusaati.com adresimizde.

BİLSEM'lere aday gösterilen öğrenciler açıklandı
12 Aralık 2016 Pazartesi 13:25

Milli Eğitim Bakanlığı, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Dönemi Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) aday gösterilen ve aday gösterdikleri yetenek alanları açıkladandı. Sınavı öğretmenleri tarafından belirlenen ve aday gösterilen öğrencilerin yetenek alanları ile isimler açıklandı. Aşağıdaki bağlantıdan sonuçlara ulaşabilirsiniz. 


BİLSEM'lere Aday Gösterilen Öğrenciler ve Aday Gösterildikleri Yetenek Alanları ile ilgili MEB'in açıklaması şu şekilde;

"2016/2017 Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanımlama sürecinde sınıf öğretmenleri tarafından gözlem formu doldurularak aday gösterilen öğrenciler ve aday gösterildikleri yetenek alanları açıklanmıştır. Kontrol etmek için TC Kimlik No ve Güvenlik Kodunu girerek tamam butonuna basınız.

Not: Öğrencinin aday gösterildiği yetenek alanı ile ilgili bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen 16.12.2016 tarihine kadar öğrencinin öğrenim gördüğü okul idaresine başvurunuz." 
 

Sonucunuzu Görmek için TIKLAYINIZ


Etiketler; #meb #bilsem
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.