Başbakan Binali Yıldırım karne dağıttı

2016-2017 eğitim öğretim yılı dönem sonu için düzenlenen karne törenine Başbakan Binali Yıldırım da katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım karne dağıttı
09 Haziran 2017 Cuma 17:02

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da Cebeci Ortaokulu'nda 2016-2017 eğitim öğretim yılı dönem sonu karne dağıtım törenine katıldı. Öğrencilerine karnelerini veren Binali Yıldırım, hem öğrencilik, hem de sadece 1 gün yaptığı öğretmenlik anılarını paylaştı.

Hep öğretmen olmak istediğini belirten Yıldırım, "Ortaokul son sınıfta yatılı öğretmen okulu imtihanına gireceğim. Bunun için müracaat ettim. İmtihan gününe bir kaç gün var. Müdür beye böyle çekinerek gittim, tık tık kapısını vurdum. İçeri girdim, el bağladım. Dedim ben sınav kağıdımı istiyorum müdür bey. 'Sen dedi şimdi öğretmen mi olacaksın'dedi. 'Evet efendim kağıdı verirseniz' dedim. Kağıdı gözümün önünde yırttı attı çöpe. Benim dünyam yıkıldı." diyerek nasıl vazgeçtiğini anlattı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.