Askeri okulların müfredatı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, askeri okuldaki müfredatta değişiklik yapılacağını açıkladı. Malkoç bu değişiklik sonucunda "Kimsenin yüreği darbeye yetmeyecek" ifadesinde bulundu.

Askeri okulların müfredatı değişiyor!
27 Temmuz 2016 Çarşamba 12:31

Darbe girişimine tepki için Gaziantep'teki 'demokrasi nöbeti'nde meydandaki vatandaşlarla buluşan Şarkıcı Uğur Işılak ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Şeref Malkoç programda konuşma gerçekleştirdi. Malkoç konuşmasında askeri okulda okutulan müfredatın değişeceğini dile getirdi.

Malkoç'un askeri okuldaki yapılacak olan müfredat değişiklikleri için şunları söyledi:

"Bir taarruz olduğunda bu ülkeyi Türk silahları kuvvetleri koruyacaktır. Bu eşkiyalardan da Türk silahları temizlemek boynumuzun borcudur. Türk silahlı Kuvvetleri başımızın tacıdır. Ama bu askeri liselerde, harp okullarında ne öğretiliyor, ne yediriliyor ki iki de bir darbe yapmaya kalkıyorlar. Harp okulların da askeri liselerin de müfredatını düzelteceğiz. 15 Temmuz'u askeri okullarda ders olarak okutacağız. Kimsenin yüreği darbeye yetmeyecek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.