Ardahan ve Rize'de kar tatili

Rize Çamlıhemşin ve Ardahan'ın bazı bölgelerinde kötü hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Ardahan ve Rize'de  kar tatili
13 Kasım 2015 Cuma 00:35

Ardahan Valiliği yaptığı açıklama ile akşam saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı sebebiyle Ardahan merkez, Hanak,Posof, Çıldır, Göle İlçelerinde ve merkeze bağlı bazı köylerde ilk ve orta dereceli okulların, 13 Kasım Cuma günü de tatil edildiğini açıkladı.

Valilik, 'İlimizde meydana gelen yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi oluşturulmuştur. Kar yağışı ve fırtınanın önümüzde ki günlerde de devam edeceği değerlendirildiğinden, yollarda mahsur kalan vatandaşlarımız 122 Alo afad ile 0478 211 3428 numaralarına başvurabilirler' açıklamasında bulundu.

Rize Çamlıhemşinde eğitime 1 gün ara verildi.


Rize Çamlıhemşinde yaşanan  kuvvetli yağış nedeniyle bazı köy ve mahallelerde derelerin taştığı bildirilirken, bazı bölgelerde toprak kayması meydana geldi. Toprak kaymasının yaşandığı ve derelerin taşıdığı molozların yolları kapaması sebebiyle, bazı yollar araç trafiğine kapatıldı. Belediye'ye bağlı ekiplerin kapanan yolların açılması için çalışmalarını devam ettirdiği belirtildi.


Yağışın devam etmesi ve yol açma çalışmalarının sürmesi nedeniyle ilçede, ilk, orta ve liselerde bugün eğitime ara verildiği bildirildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Posof lu irfan - 8 yıl önce
Şimdi Ardahan da olmak vardı
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Posoflu, Sarıkamış kışın daha güzel.