Ankara Gülveren Anadolu Lisesi'nde bir ilk

Ankara Gülveren Anadolu Lisesi bir ilke imza atarak okulun bahçesine golf sahası yaptırdı. Öğrencilerin tenefüs aralarında koşarak geldiği golf sahasının açılışına Mamak İlçe Mili Eğitim Müdürü Rahmi Güney katıldı.

Ankara Gülveren Anadolu Lisesi'nde bir ilk
15 Mayıs 2017 Pazartesi 13:25

Ankara'daki Gülveren Anadolu Lisesi'nde bir ilke imza atıldı. Okul yöneticileri, öğretmenleri ve velileri okula öğrenciler için mini ve sentetik golf sahası yaptırdı. Futbol ve basketbol sahasına sahip olan okulun daha farklı spor dallarına yönelmesi için golf sahasının yapıldığı açıklandı. 

Daha çok zengin oyunu olan ve erişme imkanı kısıtlı olan golf sahası, öğrencilerin deneyim kazanması için okulun bahçesine kuruldu. Okuldaki suni golf sahasının açılışına Mamak İlçe Mili Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ katıldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.