Ankara'da okullar tatil olacak mı? 21 Aralık kar tatili açıklaması

Ankara'da yarın okullar tatil mi? 21 Aralık 2016 Çarşamba günü kar yağışı devam ediyor. Peki Ankara'da eğitime ara verilecek mi? Ankara Valisi Ercan Topaca'dan kar tatili açıklaması ile ilgili detaylar haberimizde.

Ankara'da okullar tatil olacak mı? 21 Aralık kar tatili açıklaması
21 Aralık 2016 Çarşamba 00:05

Ankara'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini  arttırarak devam ettiriyor. Öğrenciler Ankara'da yarın okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.  Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valiliği tatil konusunda henüz bir açıklamada bulunmadı. Peki Ankara'da okullar tatil olacak mı? İşte detaylar.
 

ANKARA’DA Yarın Okullar Tatil mi?

Öğrenciler merak ediyor. Ankara'da 21 Aralık Çarşamba okullartatil olacak mı? Kar yağışı devam ederken, herhangi bir tatil açıklaması yapılmadı. Kar tatili ile ilgili herhangi bir açıklama yapıldığında haberimizden öğrenebilirsiniz. 

Ankara Valisi Ercan Topaca, sosyal medya hesabı Twitter'dan kar tatili açıklaması yaptı. Topaca, "Sevgili öğrenciler, Meteorolojiden aldığım hava tahminleri, Ankara genelinde okulların tatilini gerektirecek düzeyde görünmüyor. İzliyoruz." dedi.

Hangi İllerde Okullar Tatil Oldu? Öğrenmek için TIKLAYINIZ

Ankara'da 21 Aralık Çarşamba Hava Nasıl Olacak?

Ankara'da kar yağışı gece yarısıda etkili olacak. Sabah saatlerinde ayaz ve soğuk havanın etkisiyle don olayı beklenirken, kar yağışının azalması bekleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aleyna saltan - 7 yıl önce
Tekerlekleri sandalyeyle gelen arkadaşlarımız çok zor şartlarda geliyor 1 gün ara verin bir günde tuzlamaçalışmaları yapılsın
Avatar
ismail - 7 yıl önce
Tatil olmalıydı. Özel arabayla ilkokul 2. Snf cocugu 1 km zor götürdüm....
Avatar
güray erdal - 7 yıl önce
yeter artık ya bi kar tatili olsada her yerde var bi bizde yok yoo biz karın keyfini cıkaramıyamı ?????
Avatar
Fatma - 7 yıl önce
Sabahci öğrenciler çok zorlanıyorlar benim kızımda sabahci ve titreyerek okula gidiyor hemde 1. Sınıfta?? ?