Ankara'da okullar tatil mi ?

Tüm yurdu etkisi altına alan yağışlı hava dalgası Ankara'da da dün geceden beri etkisini gösterdi. Öğrenci ve velilerin ise geceden beri merak ettiği Ankara'da Okullar tatil mi sorusuna Valilikten basın açıklaması geldi. Ankara'da Meteoroloji yetkililerinin bilgilendirmelerine göre 20 Ocak Çarşamba gecesi Ankara'da başlayan kar yağışı 21 Ocak Perşembe bugün öğle saatlerine kadar etkisini sürdürecek.

Ankara'da okullar tatil mi ?
21 Ocak 2016 Perşembe 08:04

Tüm yurdu etkisi altına alan yağışlı hava dalgası Ankara'da da dün geceden beri etkisini gösterdi. Meteoroloji yetkililerinin bilgilendirmelerine göre 20 Ocak Çarşamba gecesi Ankara'da başlayan yoğun kar yağışı 21 Ocak Perşembe bugün öğle saatlerine kadar etkisini sürdürecek. Ve 3 gün boyunca Ankara'da devam edecek. Pazar gününden itibaren de yerini soğuk havaya bırakacak.

Dün geceden beri devam eden ve bugün öğlene kadar etkisini sürdürecek yoğun kar yağışı sebebi ile Ankara Valiliğinden 'de basın açıklaması geldi. Valilik Okulların bir gün süreyle eğitime ara verdiğini duyurdu.

İşte Ankara Valiliğinden yapılan o yazılı açıklama ;

 21.01.2016 - ANKARA VALİLİĞİ BASIN AÇIKLAMASI

İlimiz genelinde görülen kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanması muhtemel olumsuzlukları en aza indirmek, öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 21.01.2016 Perşembe günü  Milli Eğitime bağlı ilk, orta ve liseler ile bağlı kurumlarda eğitim ve öğretime 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve emzikli bayanlar ile engelli personeller de aynı tarihte idari izinli sayılacaklardır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.