Açıköğretim'den yüzyüze öğretim hizmeti

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi'nde işletme ve iktisat fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüz yüze ders hizmeti verecek. Detaylar haberimizde;

Açıköğretim'den yüzyüze öğretim hizmeti
19 Ekim 2016 Çarşamba 13:35

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi'nde işletme ve iktisat fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüz yüze derslerin 22 Ekim'de başlayacağı bildirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, tüm illerde ve Alanya, Bandırma, Biga, Çorlu, Elbistan, Fethiye, İnegöl, İskenderun ve Polatlı olmak üzere 9 ilçedeki merkezlerde gerçekleştirilecek yüz yüze derslere katılan öğrencilerden ücret talep edilmeyecek.  Öğrenciler; öğrenci kimliklerini göstererek derslere katılabilecek.

Ders günleri internet sitesinden öğrenebilecek

Ayrıca öğrenciler, ders aldıkları üniversitenin kütüphane, sosyal faaliyetler, konferans, sempozyum gibi birtakım olanaklarından da faydalanabilecek.

Öğrenciler, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini, bulundukları merkezdeki açıköğretim büroları ile Anadolu Üniversitesinin internet sitesinden öğrenebilecek.

Yüz yüze derslerin güz dönemi 13 Ocak 2017'de sona erecek.

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesinden yapılan açıklamayı görebilmek için TIKLAYINIZ


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.