6 Ekim'de okullar tatil olacak mı? MEB'den resmi yazı

06 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu olması nedeniyle "6 Ekim'de okullar tatil olacak mı?" sorusuna merak edilmeye başlandı. 6 Ekim'de okullar tatil olacak mı? MEB resmi açıklama yaptı.

6 Ekim'de okullar tatil olacak mı? MEB'den resmi yazı
06 Ekim 2016 Perşembe 09:00

6 Ekim'in İstanbul'un kurtuluşu olması nedeniyle milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren "6 Ekim'de okullar tatil olacak mı?" sorusunu akıllara getirdi. 6 Ekim 2015 yılına kadar her yıl tatil ilan edildiğinden dolayı cevap merakla beklenmeye başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) geçen yıl 6 Ekim'i tatil yapmamıştı. MEB'in bu seneki kararı ise merakla beklenmeye başladı.

MEB resmi internet sayfasından açıklama yaptı. MEB'in açıklamasına göre 06 Ekim'de okullar eğitime devam edecek.

İşte MEB açıklaması:

"06 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu ile ilgili olarak; okullarımızın tatil olup olmadığı hakkında tereddüde düşüldüğü görülmüştür. 06 Ekim İstanbul'un Kurtulışu ile ilgili planlanan törenler icra edilmekle birlikte aynı gün tüm okullarımızın eğitim öğretime devam edecektir."
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.