21 Aralık Çarşamba Bursa'da kar tatili olacak mı?

Bursa'da yarın okullar tatil olacak mı? Kar yağışı etkisini gösteriyor. Bursa Valiliği ve MEB'den kar tatili açıklaması yapıldı mı? Okulların tatil olması ile ilgili merak edilenler haberimizde.

21 Aralık Çarşamba Bursa'da kar tatili olacak mı?
20 Aralık 2016 Salı 21:46

Bursa'da okullar tatil mi? Yurdun büyük bölümünde etkisini gösteren kar yağışı Bursa'da yoğun bir şekilde devam ediyor. Meteorolojinin beklediği kar yağışı Bursa'da başladı. Bursa Valiliği'nden son dakika hava durumu ve kar tatili açıklaması ve detaylar haberimizde.

Bursa'da etkisini gösteren kar yağışı sonrasında öğrenciler kar tatili haberini bekliyor. Kar yağışı yoğun etkisini gösterirken öğrenciler MEB ve Valilikten gelen açıklamaya gözlerini çevirdi. Bursa Valiliği'nden kar tatili ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı ancak herhangi bir kar tatili açıklamasını haberimizden öğrenebilirsiniz. 21 Aralık 2016 Çarşamba günü hangi illerde okulların tatil olduğunu görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır. 

21 Aralık 2016 Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi? Öğrenmek için TIKLAYINIZ

Bursa'da 21 Aralık Çarşamba günü hava nasıl olacak?


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel - 7 yıl önce
Yıldırım da okular tatilmi