20 Mart Pazartesi Yarın Okullar Tatil mi? Kar Tatili Olan İllerin Listesi

20 Mart 2017 Pazartesi günü Bitlis, Van, Siirt, Şırnak ve Hakkari'de kar yağışı bekleniyor. Peki 20 Mart Pazartesi yarın okullar tatil olacak mı? Yarın okula gidecek öğrenciler, hangi illerde okul tatil edilecek merak ediyor. Kar tatili ile ilgili en güncel bilgiler kamusaati.com adresimizde.

20 Mart Pazartesi Yarın Okullar Tatil mi? Kar Tatili Olan İllerin Listesi
19 Mart 2017 Pazar 21:30

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) uzun vadeli tahminlerine göre hava sıcaklığı 20 Mart 2017 Pazartesi gününden itibaren Kuzeydoğu kesimlerinde 3 ila 5 derece arasında soğuyaracak. Batı kesimlerin de ise hava sıcaklığı artış göstererek hafta boyunca yurt genelinde hava sıcaklığının artmasını sağlayacak.  Yurdun doğu kesimleri gece boyunca etkili kar yağışının altında bulunacak. Van, Erzurum, Bitlis, Bayburt  ve Ardahan'da okulla tatil mi?

Tahminlere göre hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor. Kuzey kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Giresun, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yarın batı kesimlerinde hava sıcaklığı artmaya başlasada kar yağışı bazı illerde devam edecek. 

Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olacak yağışların Marmara’da gök gürültülü sağanak, İç Anadolu’nun doğusu ile Siirt, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Anadolu’nun doğusunda sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Şu anda kar yağışı ile ilgili açıklama yapılmadı. Kar tatili ile ilgili resmi açıklama yapıldığı takdirde haberimizden ulaşabilirsiniz.

20 Mart 2017 tarihinde herhangi bir ilimizde eğitime ara verilmedi. Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılacak son dakika haberlerinden haberdar olmak için aşağıdaki bağlantıdan Facebook sayfamızı beğenebilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isimsiz kahraman - 7 yıl önce
öğleden sonra okul var mı az vaktim kaldı cevap verir misiniz