Yayaları ezen kadın, cinayetle yargılanacak!

Arabasını yayaların üzerine sürerek bir kişinin hayatını kaybetmesine ve üçü ağır 36 kişinin yaralanmasına neden olan kadın, cinayetle yargılanacak.

Yayaları ezen kadın, cinayetle yargılanacak!
22 Aralık 2015 Salı 01:45

ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas şehrinde, bir kadın sürücü 100'den fazla kişinin olduğu kaldırıma aracını sürdüğü, olayda bir kişinin hayatını kaybettiği ve üçü ağır 36 kişinin yaralandığı bildirildi. 

Lakeisha Holloway adlı 24 yaşındaki Oregonlu kadının, pazar akşamı arabasını kasıtlı olarak 100'den fazla kişinin olduğu kaldırıma sürdüğü, ardından da kaçtığını kaydedildi. Polis, Holloway'in üç yaşındaki kızının da olay esnasında aracın içinde olduğunu ifade etti.

Holloway'in, neden aracı kaldırımdaki insanların üstüne sürdüğü bilinmiyor. 

Hayatını kaybeden 32 yaşındaki Jessica Valenzuela adlı kadının, kocasıyla birlikte turist olarak şehirde bulundukları öğrenildi.

Yayaların arasına 50-60 km hızla dalan Holloway ile ilgili Bölge savcısı Steve Wolfson tarafından yapılan açıklamada, kadının önce cinayetle yargılanacağını bunu cinayete teşebbüs, çocuk suistimali ve kaza yerinden kaçmak gibi suçlamaların izleyebileceğini ifade edildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.