Suriye Kamışlı'da bombalı saldırı: 5 ölü

Suriye'nin Haseke vilayetinde bulunan Kamışlı ilçesinde bir internet cafeye teröristler tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 5 kişi öldü.

Suriye Kamışlı'da bombalı saldırı: 5 ölü
24 Ocak 2016 Pazar 23:40

KAMIŞLI (AA) - Suriye'nin kuzeydoğusunda yer alan Haseke vilayetine bağlı Kamışlı ilçesinde bir internet kafeye düzenlenen bombalı saldırı sonucu 5 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin Kamışlı'daki yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Haseke'ye bağlı Kamışlı'da Hristiyanların yoğun olarak yaşadığı El-Vasati Mahallesi'nde bir internet kafenin önüne, bomba yerleştirilen motosikletin infilak ettirilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Rejim güçlerinin kontrolündeki bölgede meydana gelen bombalı saldırıda kafe ve çevresindeki binalarda hasar meydana geldi, yaralılar ilçedeki Selam Hastanesine kaldırıldı.

Kamışlı'daki saldırıyı terör örgütü DAEŞ'in gerçekleştirdiği ifade ediliyor.


Etiketler; #dünya
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
algıcı - 8 yıl önce
Algı öyle de ya gerçek..işid kim..ha abd. Ha rusya ha esed ha pyd ha işid ha iran. Hepsi küresel oyuncularin maşaları değilmi. Allah zalimlere fırsat vermesin. Allah ümmeti ve ülkemizi korudun