Suriye'de savaşan kimse masum değil!

Suriye savaşında "nefret seni düşmanına benzetir" özdeyişi gerçekleşiyor. Savaşan herkes kirleniyor.

Suriye'de savaşan kimse masum değil!
13 Kasım 2015 Cuma 08:30

 Suriye savaşında yer alan tüm tarafları içine alan bir vahşet dalgası bölgede hakim olmaya başladı. Özgür Suriye Ordusu'ndan IŞİD'e, Esad'tan El Nusra ve PYD'ye kadar tüm taraflar savaş suçu işlemekte ve nefret cinayetlerine imza atmakta bir mahsur görmüyor. 

Suriye'de PYD haricindeki savaşan tüm taraflar "müslümanlık" iddiasında bulunurken PYD dahil tüm taraflar da savaş hukuku ve merhamet tanımıyor. Oluk oluk kan akan Ortadoğu coğrafyasında Suriye nefretin merkezi haline geldi. 

Son olarak sosyal medyada yayılan bir görüntü nefretin nasıl da insanı düşmanına benzettiğini ortaya koydu. Suriye'de savaşan muhalif kesimlerden birine ait olduğu düşünülen videoda Esad askerlerinden birisi öldürülüyor. Askeri öldürdükten sonra üstünden çıkan telefondan annesini arayan kişiler annenin acısıyla dalga geçmeyi ihmal etmiyor. Yapılan vicdansızlık seramonisinde "Allahüekber" çığlıkları da yankılanıyor. 



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.