Somalili öğrencilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kurban bayramı mesajı

Somalili üniversite öğrencileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'nin Kurban Bayramı'nı kutlamak için mesaj gönderdi.

Somalili öğrencilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kurban bayramı mesajı
30 Ağustos 2017 Çarşamba 11:14

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Somali Mogadişu Recep Tayyip Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Kurban Bayramı için video hazırladı. Öğrenciler video ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Kurban Bayramı mesajı gönderdi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, eğitimlerine Somali'nin Mogadişu kentinde açılan meslek yüksek okulunda devam eden öğrenciler, Kurban Bayramı'na ilişkin duygu ve düşüncelerini hazırladıkları 2 dakikalık video aracılığıyla paylaştı.

Öğrenciler hazırladıkları videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, Türk milletinin de Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.