Saldırılar IŞİD'in işi

IŞİD'in üstlendiği saldırıları Fransa Cumhurbaşkanı da resmen doğruladı. Paris saldırıları IŞİD'in işi.

Saldırılar IŞİD'in işi
14 Kasım 2015 Cumartesi 10:42

 Gece saatlerinde Paris'te yaşanan bombalı ve silahlı katliamları IŞİD'in üstlenmesinin ardından Fransa Cumhurbaşkanı da doğruladı. Saldırıların IŞİD'in işi olduğu resmen ortaya çıktı.

Fransa Cumhrubaşkanı saldırıları "savaş nedeni" olarak tanımladı. Hollande, "IŞİD barbarları saldırılarının karşılığını, içeride ve dışarıda, her yerde alacaklar. IŞİD barbarlarına karşı her yerde amansız olacağız." dedi.


Avusturya'nın başkenti Viyana'da Suriye görüşmeleri öncesi Paris saldırıları ile ilgili basına açıklama yapan Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius ise terörle mücadelede uluslararası işbirliğinin hiç olmadığı kadar gerekli olduğunu söyledi.

Fabius, "Buraya Cumhurbaşkanı adına geldim. Terörle mücadelede uluslararası işbirliği yapmak hiç olmadığı kadar gerekli. Viyana'daki görüşmelerde de IŞİD'le uluslararası mücadelede somut olarak nelere önem verilebileceği üzerine görüşmeler gerçekleştirilecektir" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TEK TÜRKİYE - 8 yıl önce
Asrın lideri tüm dünyayı uyarmıştı. Terörle beslenenin huzuru olmaz