Sakarya'da katledilen Suriyeli anne ve 10 aylık bebeğinin cenazeleri Suriye'ye ulaştı

Sakarya'da hunharca katledilen Suriyeli anne ve 10 aylık bebeğinin cenazeleri İdlib'de toprağa verilmek üzere Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan geçerek, Suriye'ye ulaştı.

Sakarya'da katledilen Suriyeli anne ve 10 aylık bebeğinin cenazeleri Suriye'ye ulaştı
08 Temmuz 2017 Cumartesi 20:12

Sakarya'nın Kaynarca ilçesindeki ormanlık alanda öldürülen Emani Al-Rahmun (20) ile 10 aylık erkek bebeği Halaf Al-Rahmun'un cenazeleri İdlib'de toprağa verilmek üzere Cilvegözü sınır kapısından geçti.

Suriyeli Emani Al-Rahmun (20) ile 10 aylık erkek bebeği Halaf Al-Rahmun'un cenaze namazını Sakarya'daki Orhan Camii'nde Diyanet İşler Başkanı Mehmet Görmez kıldırdı.

Cenaze törenine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, milletvekilleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.