Rusya'dan Türkiye açıklaması: Biz hazırız

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev Türkiye için alınan önemli kararı açıkladı.

Rusya'dan Türkiye açıklaması: Biz hazırız
09 Ocak 2017 Pazartesi 11:07

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, Türkiye ile çalışan Rus tur operatörlerini destekleneceğini söyledi. Ayrıca Medvedev, bu konunun görüşülmesi için hazır olduklarını da bildirdi.

Rusya'nın Kültür Bakanı Vladimir Medinski ise konu hakkında "Türkiye'nin turizm hizmetleri piyasasına geri döndüğünü, en üst seviyede ilgi çekici teklifler sunduğunu, tur operatörleri için ciddi indirimler yaptığını ve turlarda ön rezervasyon imkanı sağladığını dikkate alırsak, bu şu demek oluyor ki, onlar her Rus turist için tur operatörlerine paranın bir kısmını geri ödüyorlar ve bu çok ciddi rakamlar. Kişi başına 30-50 dolar oluyor. Bu yüzden sezon arasında turist akımını sağlayan tur operatörlerinin desteklenmesi teklifini yeniden sunuyorum." diye konuştu.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.