Rusya'da patlama! Stavropol'da karakola intihar saldırısı düzenlendi

Rusya'da patlama oldu! Alınan bilgilere göre Rusya Stavropol bölgesinde bir karakola intihar saldırısı düzenlendi. Rusya'da gerçekleşen intihar saldırısının sebebi araştırılıyor. Bölgede arka arkaya 5 farklı paylama olduğu belirtiliyor. Saldırının canlı bomba eylemi olup olmayacağı araştırılıyor.

Rusya'da patlama! Stavropol'da karakola intihar saldırısı düzenlendi
11 Nisan 2016 Pazartesi 11:27

Rusya'da saldırı gerçekleşti. Bu sabah saatlerinde Rusya Stavropol bölgesinde gerçekleşen patlamanın intihar saldırısı olacağı düşünülüyor. Patlamanın bir karakola yapıldığı ve saldırı sonrası beş farklı patlama sesi duyulduğu belirtiliyor. 

Rusya Stavropol bölgesinde gerçekleşen patlama sonrası olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Rusya'dan terör saldırısıyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

ÜÇ VEYA BEŞ FARKLI PATLAMA OLDU

Dış kaynaklardan alınan bilgiye göre patlamanın üç veya beş farklı yerdeki intihar bombacıları tarafından yapıldığını belirtiyor. 

Rusya tarafından intihar saldırısı ve canlı bomba eylemiyle ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi.

İŞTE PATLAMANIN OLDUĞU BÖLGE

RUSYA PATLAMA

PATLAMADA ÖLEN SİVİL VEYA POLİS YOK

Yerel medya ajanslardan alınan bilgiye göre bölgede intihar saldırısını düzenleyen canlı bomca eylemcilerinden başka ölen ya da yaralanan sivil veya polisin olmadığı belirtiliyor. Ayrıca saldırının DAEŞ (IŞİD) militanları tarafından yapılmış olabileceği ihtimalini dile getiriyorlar.
Rusya Federasyonu'nun güneybatı kesimindeki Stavropol Krayı'nın merkez şehri. Çerkezler şehri "Şetkale" olarak adlandırıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Irfan - 8 yıl önce
Beslersen kavgayı oyar senin de gözünü
Avatar
Emel demir - 8 yıl önce
Ne demisti reis, terör gelirse senide vurur putin :)