Rus uçakları sivilleri vurmaya devam ediyor

Rus savaş uçakları her seferinde DAEŞ'i vurmak üzere havalanıyor ancak sivilleri vurup geri dönüyor.

Rus uçakları sivilleri vurmaya devam ediyor
24 Ocak 2016 Pazar 17:59



HALEP (AA) - Rus savaş uçaklarının Halep'in kuzeyindeki Tel Rıfat ilçesinde yerleşim yerine saldırısı sonucu 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 12 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin Tel Rıfat ilçesindeki sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rus uçakları, Halep'in kuzeyindeki muhaliflerin denetiminde yer alan Tel Rıfat ilçesinde yerleşim yerini bombaladı. Olayda 3 sivil öldü, 12 kişi yaralandı.

Rusya Savunma Bakanlığı, 30 Eylül'de Suriye topraklarındaki terör örgütü DAEŞ hedeflerine yönelik hava operasyonları başlattığını duyurmuştu ancak Rus uçakları daha çok Humus, Hama, İdlib ve Halep'te ılımlı muhaliflere ait karargah ve eğitim kamplarıyla sivil yerleşim yerlerini hedef alıyor.


Kaynak: AA
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.