Piton yılanı kulak deliğine sıkışan kadın acile kaldırıldı

ABD’de yaşanan akılalmaz olayda; evinde beslediği piton yılanıyla oyun oynadığı sırada genç kadının kulak deliğine sıkışan yılan cerrahi müdahale ile çıkarıldı.

Piton yılanı kulak deliğine sıkışan kadın acile kaldırıldı
04 Şubat 2017 Cumartesi 16:44

ABD’nin Oregon eyaletinde yaşayan Ashley Glawe adlı bir kadın, evinde beslediği piton yılanı kulak piercinginin yer aldığı deliğe sıkışınca acile kaldırıldı.

ABD’li kadın, Bart adını verdiği yılanıyla oynarken, başına akılalmaz bir olay geldi. Yılan, Glawe’in geniş piercinginin yer aldığı deliğe girdi ve orada sıkıştı.

Acı içinde kalan genç kadın kendi çabasıyla yılanı kulağından çıkaramayınca, çareyi hastanenin acil bölümüne gitmekte buldu.

Doktorlar Glawe’in kulağını uyuşturarak, yılanı sıkıştığı yerden çıkarabilmek için cerrahi müdahalede bulundu.

Hastane odasında, kulağındaki yılanla doktoru beklerken selfie çekerek kişisel Facebook hesabından paylaşan Glawe’in görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görerek yüzlerce kez paylaşıldı.

Genç kadının arkadaşı oyuncak yılanla çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayarak arkadaşının durumuna gülünç bir yorum getirdi.




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.