Paris saldırılarında rehine krizi son buldu

Fransa'da bir restorana kalaşnikoflu silahlar ile saldırı düzenlendi. Paris'te terör saldırısı. Paris'teki terör saldırsında kaç ölü var? Paris'teki terör saldırısında ölüler ve yaralı ve rehineler var. Fransa- Almanya maçının oynandığı stat yakınında terör saldırısı. Pariste 4 ayrı noktada terör saldırısı. Paris'te Konser salonuna saldırı sonrası rehineler bulunuyor. Terör saldırılarının gerçekleştiği yerler.

Paris saldırılarında rehine krizi son buldu
14 Kasım 2015 Cumartesi 02:09

Paris'in doğusunda yer alan 11. bölgede bulunan Bataclan Konser Salonu'na gerçekleşen terör saldırısında teröristler 100 kişiyi rehin almıştı. 

2 Terörist öldürüldü.

100 kişiyi rehin alan teröristlere Fransız polisi operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 2 terörist ölü ele geçirildi. Ayrıca konser salonunda bir bombanın da imha edildiği belirtiliyor.

Fransız polisi Bataclan Konser Salonu'nda  rehin alınan  100 kişinin öldüğünü belirtti.

 Bu bilgi ile Fransa'da yaşanan terör saldırılarında en az 160 kişinin öldüğü söyleniyor.

Fransa'da Olağanüstü Hal ilan edildi.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, yaşanan terör saldırıları sonrası Fransa'da olağanüstü hal ilan edildiğini belirtti. Açıklamada tüm sınırların kapatıldığı ve sokağa çıkma yasağının ilan edildiği belirtildi. Fransa ordusunun sokağa indiği belirtiliyor.

2. Dünya Savaşı'ndan sonra Paris'te ilk defa sokağa çıkma yasağı uygulanıyor.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Türkiye'de gerçekleşecek G20 zirvesine katılmayacağını bildirdi.





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.