Obama'dan Trump Destekçisini Yuhalayanlara Tepki: Bu Ülkede İfade Özgürlüğü Var!

ABD Başkanı Obama, 8 Kasım Salı günü yapılacak başkanlık seçimi öncesi Kuzey Carolina eyaletinde bir mitinge katılarak, Clinton için oy istedi. Bu sırada, kalabalık arasından bir seçmen Trump'a destek veren bir pankartı havaya kaldırdı.

Obama'dan Trump Destekçisini Yuhalayanlara Tepki: Bu Ülkede İfade Özgürlüğü Var!
05 Kasım 2016 Cumartesi 22:39

ABD Başkanı Barack Obama, Hillary Clinton için oy istediği miting sırasında Donald Trump'a destek veren bir kişiyi yuhalayanlara tepki gösterdi. Obama, "Herkes otursun ve beni dinlesin. Hiçbir şey yaptığı yok, endişelenmenize de gerek yok" dedi ve ekledi: "Her şeyden önce ifade özgürlüğüne saygı duyulan bir ülkede yaşıyoruz. Yuhalamayı bırakın. Oy kullanın."

ABD Başkanı Obama, 8 Kasım Salı günü yapılacak başkanlık seçimi öncesi Kuzey Carolina eyaletinde bir mitinge katılarak, Clinton için oy istedi.

Başkan Obama, Trump'ın başkanlık niteliklerine sahip olmadığını söylediği sırada, kalabalık arasından bir seçmen Trump'a destek veren bir pankartı havaya kaldırdı.
 

Trump pankartı açan seçmene tepki gösteren ve yuhalayan kalabalığa müdahale eden Obama, bu kişileri susturdu.

YUHALAMAYI BIRAKIN, OY KULLANIN!

'Her şeyden önce ifade özgürlüğüne saygı duyulan bir ülkede yaşıyoruz'
 

"Size dikkatinizi verip dinlemenizi söylüyorum ancak bunu yapmıyorsunuz. Oturup bir saniye sessiz olun. Herkes otursun ve beni dinlesin. Salonda kendi adayını destekleyen yaşlı bir centilmen var. Hiçbir şey yaptığı yok, endişelenmenize de gerek yok. Her şeyden önce ifade özgürlüğüne saygı duyulan bir ülkede yaşıyoruz. Bu centilmen, orduya hizmet etmiş de olabilir ve buna saygı duymamız gerek. Yaşına da saygı duymamız gerek. Yuhalamayı bırakın. Oy kullanın."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.