Obama'dan Trump'a ağır sözler!

ABD Başkanlık seçimi için ABD Başkanı Barack Obama, başkanlık seçimine sayılı günler kala Başkan adayı Donald Trump'a yüklenerek ağır sözler sarfetti.

Obama'dan Trump'a ağır sözler!
18 Eylül 2016 Pazar 09:26

ABD Başkanlık seçimi için ABD Başkanı Barack Obama, Washington'da bir toplantıdaki konuşmasında Başkan adayı Donald Trump'a ağır sözlerle eleştirdi. 

‘ABD’de doğmadı’

Washington’da Walter E. Washington Kongre Merkezi'nde siyahi Amerikalıların temsilcilerinin katıldığı ‘Congressional Black Caucus (CBC)’ etkinliğinde konuşma yaptı. Obama konuşmasında ‘ABD’de doğmadı’ğı iddilarını geri çeken aşkan adayı Trump'ı hedef alarak, ‘Seçimlere 124 gün kala nihayet bu doğum yeri meselesini çözdük’ diye konuştu.

Ona bu şekilde öğreteceğiz

Obama, Trump'ın Amerika'nın en önemli gündem maddeleri olan DAEŞ, Kuzey Kore, fakirlik ve iklim değişikliği gibi konuları konuşması yerine doğum belgesi hakkında konuşmasının yanlış olduğunu belirterek, 'Obama döneminin siyahi Amerikalılar için en kötü zamanlar olduğu’ iddiasına da şu şekilde yanıtladı:

‘Onun ziyaret edeceği bir müzemiz var, belki böylece meseleyi kavrar. Ona bu şekilde öğreteceğiz’

Konuşmada Obama, Trump'ın ‘Sivil haklara ve eşitliğe karşı savaşan ve hayatı boyunca işçi kesimini önemsememiş biri’ olduğunuda belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.