New York'ta patlama! 29 yaralı

New York'ta patlama oldu. ABD'nin New York kentinde yaşanan patlamada 29 kişi yaralanırken ABD Başkan adaylarından Donald Trump patlama için iddiada bulundu.

New York'ta patlama! 29 yaralı
18 Eylül 2016 Pazar 09:01

ABD'nin New York kentinde patlama oldu. Patlamanın nedeni henüz bilinmezken patlamada 29 kişi yaralandığı açıklandı.

New York'ta paniğe neden olan patlama Manhattan bölgesinin Chelsea bölgesinde yaşandı. Olayda 29 kişi yaralanırken New York Polis Teşkilatı (NYPD) tarafından yapılana açıklamada yaralılardan bir kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Semtte bazı sokaklar trafiğe kapatılarak olay yerine polis, itfaiye ve ambulanslar geldi.  

Belediye başkanından açıklama

Patlamanın ardından açıklama yapan New York Belediye Başkanı Bill De Blasio, olay yerindeki incelemelerindeki ilk belirlemelere göre terörle bağlantısı olmadığının düşünüldüğü ancak patlamanın bilinçli olarak gerçekleştirildiğini vurguladı. 

Donald Trump'tan patlama iddiası

Seçim çalışmaları nedeniyle Colorado'da bulunan ABD Başkan adaylarından Donald Trump, New York'ta meydana gelen patlamanın bombalı saldırı yapılmasıyla gerçekleştiğini iddia etti. 

ABD basınında yer alan haberlere göre, patlamanın çöp konteynerinde gerçekleşmiş olma ihtimali üzerinde duruluyor.

New York patlamasının görüntülerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.