Milli Savunma Bakanlığı'ndan Yunanistan'a sert mesaj

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos 'un bir radyo kanalında dile getirdiği Türkiye'ye yönelik provokasyon içerikli ifadelere karşılık, Milli Savunma Bakanlığı'ndan kınama mesajı yayınlandı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Yunanistan'a sert mesaj
09 Aralık 2016 Cuma 21:29

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Bir radyo kanalına yaptığı, terbiye, idrak ve sorumluluktan yoksun yeni beyanları sebebiyle Yunanistan Savunma Bakanı'nı kuvvetle kınıyor, ülkemize yönelik ifadelerini kendisine iade ediyoruz.

Yunanistan ile birçok önemli ikili ve bölgesel konuda yapıcı işbirliği gerçekleştirmeye çalıştığımız bir dönemde, adıgeçenin ülkemize yönelik sorumsuz beyanları provokasyon niteliğinde olup, sözkonusu çabaları tahrip etmeye yöneliktir. Biz Yunanistan'dan bu tür sorumsuz beyanlar yerine, işbirliğini ve ortak anlayışı güçlendirecek somut adımlar atmasını bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.