Kola devinde iğrenç skandal!

Coca Cola'nın Kuzey İrlanda'daki bir fabrikasında kola kutusunun içinde insan dışkısı bulundu. Bu skandal üzerine üretime 15 saat ara veren şirket açıklamada bulundu.

Kola devinde iğrenç skandal!
29 Mart 2017 Çarşamba 21:19

Coca Cola'nın Kuzey İrlanda'da Lisburn şehrinde bulunan bir fabrikasında kola kutusunun içinde insan dışkısı bulundu. Bu kriz üzerine fabrika üretime 15 saat ara verdi.

Coca Cola'dan yapılan açıklamada söz konusu teneke kutuların hepsinin toplanılarak gerekli temizliğin ve onarımın yapıldığı bildirildi. Şirket, satışta bulunan hiçbir ürünün bu olaydan etkilenmediğini ve münferit bir olay olduğunu belirtti.

Belfast Telegraph gazetesinde yer alan bir haberde, teneke kutuların üstlerinin açık geldiği ve doldurulduktan sonra kapatılıp satıldığı belirtildi.

Coca Cola Sözcüsü, şirketin Knockmore Hill fabrikasındaki boş teneke kutularla ilgili olaydan haberdar olduklarını belirterek, “Bu konuyu aşırı ciddiye alıyoruz ve PSNI (Kuzey İrlanda Polisi) ile işbirliği halinde kapsamlı bir soruşturma yürütüyoruz” açıklamasında bulundu.

Almanya'dan Gelmiş

Teneke kutuların Linsburn’daki fabrikaya Almanya’dan geldiği belirtildi. Makineler tıkanınca, işçilerin kontrol etmek için baktıklarına kutuların içinde insan dışkısı olduğunu fark ettiler.Belfast Telegraph’a konuşan bir kaynak, “Kesinlikle korkunçtu. Makineler temizlenmek için yaklaşık 15 saat kapalı kaldı. Bu olağandışı bir durum, zira normalde tenekeler Britanya’dan geliyordu. Anlaşılan bu sefer Almanya’dan geldi” dedi.

Fabrika çalışanları; "İddiaya göre kamyonlarda uzun süre yolculuk yapanlar, tuvalet bulamayınca çaresizlik içinde kutuları kullanmış" ifadelerinde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.