İsrail Türkiye'den yardım isteyecek

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, ülkede çıkan yangınları söndürmek için Türkiye, Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve İtalya'dan yardım talep edeceği bildirildi.

İsrail Türkiye'den yardım isteyecek
24 Kasım 2016 Perşembe 10:20

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ülkede çıkan yangınların söndürülmesi için Türkiye, Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve İtalya'dan yardım talep edecek.

İsrail Radyosunda yer alan habere göre Netanyahu'nun, dünden bu yana ülkenin farklı noktalarında çıkan yangınları söndürmek için Türkiye, Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve İtalya'dan yangın söndürme helikopteri talep edeceği ifade edildi ancak bu talebi ne zaman yapacağıyla ilgili bilgi verilmedi.

Haberde, Netanyahu'nun bu kararı, yangınların çıkmasının akabinde İç Güvenlik Bakanı Gilad Erdan ile gerçekleştirdiği görüşmede aldığı belirtildi.

İsrail'de dünden bu yana Kudüs dahil olmak üzere 13 noktada çıkan yangınlar rüzgarın da etkisiyle yayılmıştı.


Etiketler; #türkiye #israil
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayat Hayat - 7 yıl önce
Beter olsunlar. Daha çok yansınlar...