İsrail'den Gazze'ye 2 roket atıldı

İsrail, Gazze'ye roketli saldırı düzenledi. İsrail ordusu, Han Yunus'ta Kassam Tugayları'na ait bir gözetleme noktasına 2 roket attı.

İsrail'den Gazze'ye 2 roket atıldı
24 Temmuz 2017 Pazartesi 08:55

İsrail,Gazze'ye saldırılarına ara vermeden devam ediyor. İsrail ordusundan yeni bir saldırı daha geldi. Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait bir mevzinin bombalandığı bildirildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, Kissifum askeri üssünde konuşlanan topçu birliği, Han Yunus'ta Kassam Tugayları'na ait bir gözetleme noktasına 2 roket attı.

Saldırıda can kaybı yaşanmadı. Kissifum üssünde yoğun bir hareketlilik olduğu belirtildi.

Öte yandan, İsrail askeri botlarından Gazze'nin güney sahilindeki balıkçı teknelerine ateş açıldı. Saldırıda can kaybı meydana gelmedi.

İsrail'de internet üzerinden yayın yapan gazetelerde ise roket saldırısının, Gazze'den sınır hattındaki Eşkol bölgesine füze atılmasının ardından gerçekleştirildiği iddia edildi.

İsrail ordusundan henüz resmi açıklama yapılmadı.


Etiketler; #israil #gazze
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.