İntihar saldırısında 21 kişi hayatını kaybetti!

Şiilerin geçit töreninde meydana gelen intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 21 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

İntihar saldırısında 21 kişi hayatını kaybetti!
28 Kasım 2015 Cumartesi 00:47

Nijerya'da intihar saldırısı nedeniyle ilk belirlemelere göre kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Nijerya'nın Kano kentinde meydana gelen saldırının Şiilerin geçit töreninde gerçekleştirildiği öğrenildi.

Nijerya İslam Hareketi'nin Lideri Mustapha Potiskum tarafından yapılan açıklamada, Kano kentine kilometre mesafedeki Chiromawa köyünde geçit töreni esnasında intihar eylemcisinin saldırı düzenlediği belirtildi. Potiskum, patlamada ilk belirlemelere göre 21 kişinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda kişininde yaralandığını ifade etti.


Nijerya'da faaliyet gösteren yardım kuruluşlarından NEMA'nın koordinatörü Musa Ilallah saldırıyı doğruladı ancak ölü sayısı ile ilgili herhangi bir bilgi vermedi.

Saldırıyı henüz üstlenen olmadı. Terör örgürü Boko Haram ise daha önceden bölgede benzer saldırılar düzenlemişti.


Etiketler; #nijerya
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asude - 8 yıl önce
Her yerde ölen müslüman!.. Düşünmek lazım
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Müslümanlar bu durumu düşünmek zorunda.